HJORT BEER’s historie

Hjort Beer er en nordjysk familievirksomhed med rødder tilbage til 2015, hvor grundlæggeren Carsten Hjort begyndte at eksperimentere med malt, humle og gær i sin kælder i jagten på den perfekte øl. Det begyndte som en passion, men udviklede sig hurtigt til mere, da Hjort Beer vandt guld ved DM i Håndbryg i 2017 og sidenhen er blevet tildelt adskillige medaljer og priser i både ind- og udland.

Carstens baggrund som ingeniør og hans forkærlighed for de klassiske ølstilarter, har ført til udviklingen af en bred palette af forskellige øltyper. Hjort øl er brygget økologisk og kun med de bedste råvarer.

Prisvindende specialøl

Da vores mission er at perfektionere de traditionelle ølstilarter og give folket den bedste smagsoplevelse, har vi vundet flere priser for vores specialøl gennem tiden. Hjort Beer har vundet hæder ved både danske og internationale konkurrencer.

Oplev HJORT BEER

Udover at sælge vores øl i udvalgte specialbutikker og supermarkeder i det meste af landet er Hjort Beer også at finde på barer og restauranter.

Herudover afholder vi ølsmagninger, der er perfekt egnet som begivenhed for virksomheder og større forsamlinger.

Hjort Beer er også at finde til udvalgte messer og events – følg med på vores Facebookside.

Inspiration fra Spanien og spændende ølcollabs

Carsten Hjort har boet mange år i NordSpanien med sin familie og har draget meget inspiration fra området. Det kan både ses og smages fra vores collabs med vores venner i Bilbao og Barcelona. 

2019 Básquery Bilbao, (Ivars Hand – Tørhumlt Witbier med frugten Buddhas hand)

2020 Drunken Bros (LOKI, Imperial Coffee Milk Stout 9,2%)

2019-2023 L’estupenda /Volta (Alexander the Great  – Fadlagret Baltisk porter -Sour Beer 10 %)

Pop-up bar og store danske ølsmagninger

I sommeren 2022 havde vi en pop-up bar på Stjernepladsen i Aalborg. Vi blev taget rigtig godt imod og nød at servere øl i de hyggelige lokaler og på den udendørs terrasse på Stjernepladsen.

I 2020 blev vi udvalgt af Carsten Berthelsen til at deltage med vores Brown Bella i Natholdets Julekalender i 2020. I 2019 & 2021 var vi med i Danmarks største virtuelle ølsmagning organiseret af Craft Makers Collective med henholdsvis vores Orange i 2019 og Sebastian i 2021.

Fremtidsudsigter

Hos Hjort Beer arbejder vi fortsat på at perfektionere de traditionelle ølstilarter og at fortsætte med at give vores kunder en øloplevelse i verdensklasse. Herudover har vi et mål om at blive 100% økologisk i 2023.